De route naar Chatel

gps N46 16.473 E6 50.087

Chatel is per auto perfect te bereizen. De hele reis kan over de snelweg plaatsvinden tot in Monthey (830 km, ongeveer 8 –8 ½ uur rijden vanaf Eindhoven). De laatste 20 km. gaan door de bergen. Je kunt er op diverse manieren naar toe. De route over Duitse autobaan is het kortste en snelste. De route over Luxemburg / Straatsburg is mooi en ontspannen en duurt uiteindelijk ongeveer een ¾  uur langer.

Met de trein kunt u tot in Thonon komen (via Geneve). Vandaar kunt u  met de Bus of eventueel Taxi naar Chatel. Als u hier meer over wilt weten informeren wij graag voor u naar de exacte mogelijkheden.

Ook vliegen is geen probleem. Amsterdam - Geneve is 2 uur. Vanaf Geneve met de trein naar Thonon en van daar per Bus of Taxi naar Chatel.

Reisinformatie
Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en dat geldt ook voor Chatel. Een snelle route over de Duitse autobanen van 810 km (vanaf Eindhoven). Deze duurt als u stevig door rijdt ongeveer 8 uur. Een mooi alternatief is via Luxemburg en door de Elsas (zeer mooi heuvelgebied). Deze route is 860 km. en duurt bij toeristisch rijden ongeveer 9,5 uur.

Route stap voor stap

Detail kaart van Chatel